Paylaş

Kale Okulları, akademik kadrosu ve uzaktan eğitim sistemi ile 24 kampüsündeki öğrencileri geleceğe hazırlamaya devam ediyor. Yeniliklerin öncüsü olan Kale Okulları, şimdi de kendi yayın platformu Kale TV’yi kurarak yine bir ilke imza atacak.

Kale Okulları, yine bir ilki gerçekleştirerek, öğrencilerine yönelik Kale TV projesini hayata geçiriyor. Akademik kadrosu ve uzaktan eğitim sistemi ile İstanbul, Kocaeli ve Sakarya’da bulunan 24 kampüsündeki öğrencilerini geleceğe hazırlayan Kale Okulları, Kale TV projesiyle yine tüm okullara örnek olacak.

Öğrencilerinin geleceği için gece-gündüz çalıştıklarını ifade eden Kale Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Bahir Azak, ”Biz ne olursa olsun öğrencilerimizi düşünerek ilerlemeler kaydediyoruz. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız için yine bir ilke imza atarak Kale TV projesini hayata geçiriyoruz. En kısa sürede faaliyete girecek olan Kale TV ile öğrencilerimiz uzaktan eğitimlerini buradan alabilecekler. Kale Okulları kadrosu, her zaman yenilikleriyle tüm okullara örnek olmaya devam edecektir” dedi.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.