Paylaş
İlimizin önemli hemşeri derneklerinden olan ve faaliyetlerini Körfez ilçesinde sürdüren Kocaeli Ardahan Posof kültür yardımlaşma ve dayanışma Derneği 10. Olağan genel kurulunu gerçekleştirdi.
Sosyal mesafe Maske ve hijyen kurallarına özen gösterilerek yapılan kongre tüm şehitlere rahmet gazilere şifa dilekleri içeren dualar edilerek, Azerbaycan ordusuna destek mesajları verilerek başladı.
Türk Ocakları Kocaeli Şube başkanı Yücel Alpay Demir’in divan başkanlığı yaptığı Eski Başkan Muhammer Eren’in tekliste halinde yeniden seçildiği kongreye Onursal Başkan Hamit Akbulut ve posoflu üyeler katıldı.
Kongrede konuşan başkan Muhammer Eren 3 dönem derneğimizi Kocaeli’nde en iyi şekilde temsil etmiş dernek binamızın yapımına zaman para ve emek harcamış olan başta fahri başkanımız Hamit Akbulut ve Muhtarımız İsmail Karan olmak üzere tüm Posoflu hemşehrilerimize teşekkürlerimi sunuyorum dedi.
Yönetim ve Denetim kurullarımızdaki değerli kardeşlerimizle birlikte derneğimize ve üyelerimize daha faydalı hizmetler üreterek derneğimizi daha ileriye taşımak bizim boynumuzun borcudur” diye konuştu.
Başkan Muhammer Eren’in yönetimi ise şu isimlerden oluştu:
Muhammer Eren
Ünal Bozdere
Yusuf Erdoğan
Mustafa Tekin
Erhan Uzun
Mevlüt Doğan
Atilla Yücel
İsmail Cengiz
Aytaç Demir
Zafer Erbilici
DENETİM KURULU ÜYELERİ :
İsmail Karan
Asker Gümüş
Ömer Faruk Akbulut
Özcan Çoşkun
Atilla Tekin
Atanur Akdeniz

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.