Paylaş

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 82’nci yıl dönümü Kartepe’de özlem ve saygıyla anıldı. Düzenlenen törenlerde Atatürk’e özlem dile getirildi.

Türkiye Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 82’nci yıl dönümünde Kartepe’de özlem ve saygıyla anıldı. Eski Kaymakamlık binası önünde bulunan Atatürk Anıtı’na Kartepe Kaymakamı Altuğ Çağlar ve Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman tarafından çelenk sunma ve saygı duruşu gerçekleştirildi. Buradaki tören sonrasında Kartepe Belediye Başkanı Kocaman Ertuğrul Gazi Anadolu ve Hayrettin Gürsoy Spor Lisesi’ni ziyaret etti.

GENİŞ KATILIM

Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 82’nci yıldönümünü anma törenlerinde Kartepe protokolü hazır bulundu. Eski Kartepe Kaymakamlığı önündeki anma programında, Kartepe Kaymakamı Altuğ Çağlar, Kartepe Belediye Başkanı Av. Mustafa Kocaman, Kartepe İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Mehmet Demir, Kartepe İlçe Emniyet Müdürü Cüneyt Yaman, Kartepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferhat Dilek, Kartepe İlçe Müftüsü Mustafa Nurgün, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve Kartepeliler katıldı.

BÜYÜK MÜCADELE VERİLDİ

Eski Kaymakamlık binası önünde yapılan tören sonrasında Ertuğrul Gazi Anadolu ve Hayrettin Gürsoy Spor Lisesi’ni ziyaret eden Katılan Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Bugün Atamızın aramızdan ayrılışının 82’nci yıl dönümüdür. Rahmet ve minnetle anıyoruz. Türkiye Cumhuriyeti çok kolay kurulmadı. Çok büyük badireler atlatıldı. Çanakkale Destanı, Dumlupınar Meydan Muharebesi, kurtuluş mücadelesi verildi. Rahmetli atamızı ve şehitlerimizi saygı ve özlemle anıyorum” dedi.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.