Paylaş

Kocaelispor’da Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay, yeni transferler Burak Süleyman, Musa Nizam, Mustafa Tahir Babaoğlu ve Yılmaz Özeren için 29 Ocak cuma günü saat 15:30’da Körfez Brunga Tesislerin’de imza atma töreni düzenlendi. İmza atma törenine başkanvekili Engin Koyun ve Yönetim Kurulu katıldı.

İmza töreni Başkanvekili Engin Koyun’un konuşmasıyla başladı.Engin Koyun sözlerine ‘’ Bugün önemli bir gün , burada olduğunuz için mutlu olduğumu ifade etmek isterim. Kocaelispor’umuzun başına Türkiye’nin teknik adamlarından biri olan, hem spor adamlığıyla hem de kişiliğiyle örnek alınan Mustafa Reşit Akçay hocamıza tekrardan hoşgeldiniz demek istiyorum.

En son oynadığımız Sarıyer maçından sonra ‘’ Kocaeli geliyor ‘’ seslerini duymak artık mümkün oldu. Tüm şehir Kocaelispor için kenetlenmiş vaziyette. Kocaeli halkı bizden şampiyonluk bekliyor, inşallah mahcup etmeyeceğiz.  Valimiz Seddar Yavuz’a ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç. Dr. Tahir Büyükakın’a  verdikleri desteklerden dolayı tekrardan teşekkürlerimi iletiyorum.’’ dedi.

Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay sözlerine ‘’Hikayesi olan bir camiaya geldim. Başkanımız ile konuşurken bir enerji hissettik. Burada bir hikaye yazabilecek miyiz, bakacağız. Kader, gayrete aşıktır. Çalışmayı seven bir takıma sahibiz. Sarıyer maçı galibiyetinden dolayı tüm oyuncularıma teşekkür ediyorum. ‘’ diyerek başladı. Sonrasında ‘’ Taraftarımızın şunu bilmesini isterim, onlara layık olmaya çalışacağız. Sadece sabır istiyoruz. Buraya bu camiayı tekrardan süper lige çıkarmak için geldik. Zaman zaman eleştiriler olabilir, biz bu eleştirileri önümüzü aydınlatan ışık olarak görürüz. Futbolcuları aşağı düşürecek yazılar yazmamalarını rica ediyorum, bize yazabilirler ama sonuçta bu futbolcular ile yine maça çıkacağız’’ dedi.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.