Paylaş

Hikaye bu ya! Şu meşhur Papa gitmiş megrimegri barzaniyi ziyaret etmiş, bu bizim peşmerge barzani de, kolay kolay sarayından çıkmayan din tüccarının gelişiyle bir havalara girmiş ki sormayın!

Ben zaten “din tüccarlarını” oldum olası hazzetmem, hangi dinden olduğu hiç önemli değil, hazır yiyici ortalık karıştırıcı bunak, altın kubbeli vatikanında fakirlere dua ediyormuş GÜYA!

Arkadaş bunların hepsi aynı!

***

Neyse, peşmerge başı barzani de bundan cesaretle  bizim şehirlerimizin de içinde olduğu sözde hayali haritalarını sembolize ederek hatıra pulu bastırmış.

Papanın başına toprak atmış diye de düşünebiliriz.

Belki eceli yakındır da aptala malum olmuş olabilir.

Demem o ki Bu Barzani bu sefer tam kaşınıyor.

***

2023 seçimleri öncesinde Ebedi Cumhurbaşkanımızın tekrar seçilmesi riske girerse ve yapılacak olası bir ankette düşen 3-5 puanı yükseltmesi gerekirse o dakika ipi çekilir #barzaninin

Ben demiş olayım!

Sonra vay efendim ben duymadım, ben bilemedim, kongrenizde salonda anons edilip el sallamıştım, turkuaz renkli halı ile karşılanmıştım diye ümitlenmesin!

Halı ile karşılandığı gibi tabut ile de uğurlanır.

Yahudi kökenli olması da o saatten sonra pek işe yaramaz.

En fazla cenazesi İSRAL’e gömülür.

***

Bizim Reis böyle, yedirir içirir, fırsat verir, alışveriş yapar, petroldü, gazdı, habur’du derken türkü de söyletir,ne istersen verir, şımartır şımartır şımartır!

Sonra, ya demek ki ben de az değilim arkam sağlam, peşmergelerimi de zaten Türkler eğitti, rap rap rap sol sa sol diye düşündüğü an, birden ipi çekilir.

Nâdânı terk etmeden, yârânı arzuladı mı!

O saatten sonra daha da iflah olmaz!

İş Türk Ordusuna havale edildi mi zaten çok korksun!!!

Bir sabah bakarlar ki yıllarca kandilde görmeye alıştığı Türk jetleri ve Kurt Bakışlı Türk Askeri tam karşılarında, hainlere ölüm öpücüğü ikram etmeye, Lahmacun ısmarladığı pis boğazları mermi ile doldurmaya gelmiş.

Ne yapalım, içeride siyasi çekişmeler, her gün kurulan yeni yeni partiler, Covid 19, kötüye giden ekonomi derken, öyle çok geniş çaplı düşünmeye de gerek yok, birkaç hafta gündem değişsin, havuz kenarında ki çirkin TV yorumcularına konu çıksın diye bile harcanır, Samuel Barzaninin kürt görünümlü torunu molla mesut Barzani.             

                Gelecek yıllar savaşlı yıllar, sınırlar yeniden çizilecek, geçmiş yanlış politikalar da mecburen sihayla, jetle, mermi ile telafi edilecek, biz de hazırlıklı olalım.

Biz her zamanki gibi önceden önceden, yazıp, söyleyip uyaralım, ortamı ısıtalım, toplumu hazırlayalım.

                Ne demiş Atsız ata!

Harp Türklüğündür.

 

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.