Paylaş
Kocaeli Atlı Spor Yönetimi 14 Mart Tıp Bayramında Sağlık çalışanlarına güzel bir jest yaparak İndirimli Binicilik Eğitimi Protokolu imzaladı
Kocaeli Atlı Spor Kulübünü ziyaret eden SAĞLIKÇA-Kocaeli Sağlık Çalışanları Derneği Başkanı Adem Yaman Sağlık çalışanlarına % 50 İndirimle Binicilik Eğitimi alınması için protokol imzaladı. Kocaeli Atlı Spor Kulübü Asbaşkan İshak Çamur’un imzaldığı indirim protokolu ile Sağlık Çalışanlarına 14 Mart Tıp Bayramında güzel bir jest yapıldı. SAĞLIKÇA-Kocaeli Sağlık Çalışanları Derneği Başkanı Adem Yaman yapılan protokolla Sağlık Çalışanlarının Sosyal ve kültürel motivasyon artırmayı hedeflerini belirterek, ‘ Kocaeli Atlı Spor Kulübü ile yapılan Eğitim ücretlerinde %50 İndirim sağlayan protokol Sağlık Çalışanlarına 14 Mart Tıp Bayramında büyük bir destek oldu ‘ diyerek Kocaeli Atlı Spor Kulübü Yönetimine teşekkür etti.
Kocaeli Atlı Spor Kulübü Başkanı Savaş Demirtaş, Sağlık Çalışanlarına İndirim protokolu ile ilgi açıklamasında ‘Bilhassa içinde bulunduğumuz pandemi sürecinde ve her zaman özverili çalışmalarda bulunan sağlık çalışanları ve tüm ailelerine Kocaeli Atlı Spor Kulübümüzün kapıları her zaman açıktır onlara ne kadar teşekkür etsek azdır’ dedi.
Kocaeli Fuar içinde bulunan Koaceli Atlı Spor Kulübü tesislerindeki imza töreninde Asbaşkan İshak Çamur Kulüp Müdürü Fikret Yıldız, SAĞLIKÇA- Kocaeli Sağlık Çalışanları Derneği Başkanı Adem Yaman dernek üyesi eşi Neziha Yaman’da hazır bulundu.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.