Paylaş

Pandeminin gölgesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayacak olan İzmitliler, İzmit Belediyesi’nin 23 Nisan TIRI ve her mahalleye ulaşacak konvoylarıyla bayram heyecanı yaşayacak. Haydi İzmitliler! Bayrağını al, balkona çık ve bayram coşkusuna ortak ol

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarına bir gün önceden başlayan İzmit Belediyesi güne ilçenin tüm mahalle ve sokaklarına 9 ayrı ekiple oluşturulan konvoylarla start verdi. Tüm belediye hizmet araçlarını kırmızı-beyaz renklerle süsleyen İzmit Belediyesi, korona virüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkma kısıtlamasına rağmen bayram coşkusunun yaşanması için bir dizi etkinlik düzenledi.

HÜRRİYET, SELAMLAYACAK

Çeşitli etkinliklerle zenginleştirilmiş 23 Nisan TIRI şehir merkezinde mahalle ve sokakları dolaşacak. Rengarenk vosvos konvoyunun renk katacağı bayram turunda tüm mahalle ve köylerde bayramı kutlayacak ekipler harekete geçti.  Tüm vosvos konvoyların başında olan İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Otogar bölgesine kadar İzmit Belediyesi ve emekçileriyle birlikte halkın bayramını kutlayacak. Konvoylar Otogar’dan sonra kendi bayram kutlama bölgelerine ayrılacak.

23 NİSAN TIRI GÜZERGAHI

Şehir merkezinde; Merkez Bankası önünden hareket eden 23 Nisan TIRI sırasıyla Halkevi, Emniyet Müdürlüğü, Endüstri Meslek Lisesi, Kocaeli Devlet Hastanesi, Doğu Kışla, Yahya Kaptan, Otogar, Yeşilova Işıklar, üniversite yol ayrımı, Tepeköy Kalıcı konutları, İzmit Belediyesi Aqua Park, Kalıcı Konutlar Malta İniş- Şehir Hastanesi Kavşağı, Boğazova Caddesi, Özbek Çeşmesi, Yeni Kemer Camii- Turan Güneş Caddesi, Üçyol, Santral Yokuşu, Çocuk Parkı, Orduevi, Acıbadem, İZGAZ, Seka Devlet Hastanesi ve Plaj Yolu Buz Pateni Salonu güzergahını takip ederek İzmitliler’i bayram coşkusuna ortak edecek.

 

 

 

 

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.