Paylaş

İzmit Belediyesinin 100. Yıl etkinliklerinde sahne alan İzmitli sanatçı Gül Özgüner Altın, vatandaşlara kurtuluşun coşkusunu doya doya yaşattı

 İzmit’in düşman işgalinden kurtuluşunun 100. Yılına özel birbirinden renkli etkinlik ve konserlere imzasını atan İzmit Belediyesi, etkinliklerin üçüncü gününde İzmit’in yerel değeri ile kurtuluş coşkusunu zirveye taşıdı. Kent Meydanında vatandaşlarla buluşan yerel sanatçı Gül Özgüner Altın, kadife sesi ve sahne performansıyla izleyenleri kendine hayran bıraktı. Programa İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Başkan Yardımcıları Nurettin Bulut ile Dilek Yalçın, İYİ Parti İzmit İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz, CHP Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Birgül Gök ve çok sayıda vatandaş katıldı.

BU GÜZEL SESLE İYİ Kİ TANIŞTIK

Başkan Hürriyet, “Bu akşam da 100. yıl coşkusuna yakışır bir sanatçımızla beraberiz. Güzel İzmit’imizin kurtuluş etkinliklerinde birbirinden güzel etkinliklerle, birbirinden değerli sanatçılarımızla bir aradayız. Bu aksam İzmitli sanatçımız Gül Özgüner Altın bizimle birlikte. Bu güzel sesle iyi ki tanıştık. Ben sizlerin huzurunda tüm orkestraya teşekkür ediyorum. İnşallah çok daha güzel günlerimiz olacak. Bu kent müziği, eğlenceyi çok özledi. Kurtuluş etkinliklerimizle vatandaşlarımızı bir nebze de olsa pandeminin ağır koşullarından çıkarmak istedik. Etkinliklerimize yarından itibaren 4 gün boyunca Sarısu Kampında devam edeceğiz. Bu güzel sesi dinlemek bizim için çok büyük onur. Yüreğinize sağlık” ifadelerini kullandı.

ÇOK HEYECANLIYIM

Gençlerin sahneye çıkarak hünerlerini sergilediği, tüm vatandaşların doyasıya eğlendiği konserde Hürriyet, güzel sesiyle kulakların pasını silen Gül Özgüner Altın’a Kocaelispor forması ve plaket takdim etti. İzmit’in değeri Altın, “Gözlerim doldu, çok heyecanlıyım. Doğup büyüdüğüm İzmit’in düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yılında sahnedeyim. Bu benim için inanılmaz büyük bir mutluluk. Bu mutluluğu yaşattığı için İzmit Belediye Başkanımız Fatma Kaplan Hürriyet’e teşekkür ediyorum. İzmit’in düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yılı kutlu olsun” şeklinde konuştu.

 

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.