Paylaş

İzmit Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Sinem Gülenç ve Good4Trust Kurucusu Dr. Uygar Özesmi’nin katılımıyla bir araya gelen İzmit Çarşısı ekibi yarıyıl kutlaması yaptı

Özellikle kadınlar olmak üzere İzmitli üreticilere ve girişimcilere istihdam sağlamak amacıyla hayata geçirilen İzmit Çarşısı, geride kalan süreçte 108’i kadın olmak üzere 128 üreticiyi bir araya getirmeyi başardı. Hızla büyüyen İzmit Çarşısı’nın her fırsatta buluşarak dayanışma bağlarını güçlendiren ekibi, önceki gün zoom üzerinden yeniden bir araya gelerek geride bırakılan yarım yıllık dönem için kutlama yaptı. Buluşmaya; İzmit Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Sinem Gülenç ve Good4Trust Kurucusu Dr. Uygar Özesmi de katılarak mutluluğa ortak oldu.

KOLAYLIK ALIŞVERİŞ

Etkinlikte bir araya gelen üreticiler ve yöneticiler, projenin daha da ileriye taşınması adına fikir alışverişinde bulundu. Üreticilere ve girişimcilere yeni fırsatlar sunan İzmit Çarşısı, alışveriş yapmak isteyenler için de önemli kolaylıkları hayata geçirmeye başladı. Vatandaşlar artık ihtiyaçlarına yönelik ürünleri kolaylıkla bulabilecek. Yeni bir güncelleme ile artık ürünlerin hangisinin vegan, organik veya glütensiz oldukları görüntülenebilecek. Üstelik bakılan ürün eğer kadın üreticinin ürünü ise altında kadın girişimci sembolü de yer alacak.

BAŞVURU SÜRÜYOR

Kocaeli’nin yerel ürünlerine göz atmak isteyen vatandaşlar izmitcarsisi.org adresini ziyaret ederek ürünleri inceleyebilir. İzmit Çarşısı’na başvurmak isteyenler için ise kayıtlar süresiz olarak devam ediyor. İzmit Çarşısı’na dahil olmak isteyen üreticiler ve girişimcilerin, https://good4trust.org/ureticiol adresinden form doldurması yeterli olacak. Ayrıca 0536 280 90 95 numaralı telefondan veya uretici.destek@good4trust.org adresinden bilgi alarak da kayıtlarını gerçekleştirebilecek.

Haber

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir