Paylaş

Körfez Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü personeli Naci Taşdelen ve Sibel Taşdelen çiftinin oğlu Enes, İlimtepe’de oturan Merve Bozdemir ile evlilik yolunda ilk adımı attı. Körfez Kent Konseyi Gençlik Meclisi Yöneticisi olan Enes ile Hüsamettin ve Sevval Bozdemir çiftinin İlimtepe’de oturan kızları Merve’nin nişan törenine; Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt ve AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna da katıldı.

BAŞKAN SÖĞÜT DE KATILDI

İlimtepe’de kız evinin bahçesinde gerçekleştirilen nişan töreni, yapılan dua ile başladı. Dua sonrası çiftin yüzüklerini takmak için sahneye gelen Başkan Şener Söğüt, genç çifte küçük bir nasihatte bulundu. Evliliğin sırrının sevgi, saygı ve karşılıklı fedakarlık olduğunu belirten Başkan Söğüt, nişanlılık döneminin de hem çiftlerin hem de ailelerin birbirlerini daha iyi tanımak için fırsat olduğunu belirtti.

GENÇ ÇİFTE MUTLULUKLAR DİLEDİ

Evlilik yolunda ilk adımı atan genç çifte mutluluklar dileyen Başkan Şener Söğüt, “İki güzel kardeşimiz için buradayız. Allah tamamına erdirsin. Mutlulukları bir ömür devam etsin inşallah” dedi. Daha sonra çiftin yüzüklerini AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna taktı. Başkan Şener Söğüt de yüzükleri keserek, bir ömür mutluluk dileklerini yineledi.

 

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.