Paylaş

 

Vatandaşlara kazandırdığı yeni sosyal yaşam alanlarına bir yenisini daha ekleyen İzmit Belediyesinin Kuruçeşme Hatipköy’e yapmaya başladığı yeni park şekillenmeye başladı

Halka keyifli vakit geçirebilecekleri sosyal ve sportif alanlar oluşturan İzmit Belediyesi ailelerin, gençlerin ve çocukların güvenle vakit geçirecekleri, spor yapabilecekleri alanlar inşa ederken vatandaşların taleplerini en kısa sürede yerine getiriyor. Bölge sakinleri ve çocukların taleplerini dinleyen ve bölgede inceleme yapan ekipler yeni parkın yapılacağı alanı belirledi. Hızlı bir şekilde projesi hazırlanan Kuruçeşme Hatipköy Parkı’nın yapımı da vakit kaybetmeden başladı.

 533 METREKARE ALANDA

Parkın yapılacağı toplam 533 metrekarelik sosyal alanda birçok farklı oyun alanı noktaları bulunacak. Çocukların güvenle oyun oynayabileceği 157 metrekarelik alan kauçuk zemin yapılacak. Parkın estetiği için 60 metrekare kırmızı taban tuğlası, güvenliği sağlamak amacıyla 133 metrekare beton duvar yapılan parkta çalışmalar aralıksız ilerliyor. Çalışmaların tamamlanmasının ardından 157 metrekarelik alana EPDM kauçuk, 111 metre panel çit ve 218 metrekare alanda peyzaj düzenlemesi yapılarak park ve sosyal alan vatandaşların kullanımına açılacak.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.