Paylaş

İzmit Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 99’uncu yıldönümü etkinlikleri kapsamında Kent Meydanı’nda kurduğu stantlarda kadın üreticilerin ürünlerini görücüye çıkardı

İzmitli üreticilere maddi ve manevi desteklerini sürdüren İzmit Belediyesi, bir süredir kadın girişimcilerin el emeği ürünlerini İzmitli vatandaşlarla buluşturmak adına Kadın El Emeğini Destekleme Etkinliği düzenliyordu. Etkinlik dahilinde Belsa Plaza başta olmak üzere kentin farklı noktalarında kurulan stantlar, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 99’uncu yıldönümü vesilesiyle İzmit Kent Meydanı’nda açıldı. Halkın ilgi gösterdiği el emeği ürünler kadınlara ekonomik gelir ve manevi destek olarak geri döndü.

FARKLI BÖLGELERDE SÜRECEK

Kadın üreticiler, aile ekonomilerine katkı sağlamaları ve kentin katma değerini arttırmaları adına çalışmalar yürüten İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’e kentin en işlek bölgelerinden birinde ürünlerini vatandaşlarla buluşturma fırsatı sunduğu için teşekkür etti. Kadın üreticiler, stantlarda gün boyu el emeği ürünlerinin satışını yaptı. Kadın El Emeğini Destekleme Etkinliği, 15 günde bir farklı üreticilerle İzmit’in farklı bölgelerinde devam edecek.

 

 

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.