Paylaş

İzmit Belediyesi, A Milli Kadın Voleybol Takımı’mızın CEV Avrupa Şampiyonası yarı finalinde Sırbistan ile yarın (3 Eylül) saat 18.00’de oynayacağı karşılaşmayı 41 Burda AVM otoparkındaki dev ekrandan canlı yayınlayacak

CEV Avrupa Voleybol Şampiyonasında fırtına gibi esen A Milli Voleybol Takımı’mız yarı finalde yarın saat 18.00’de Sırbistan ile karşılaşacak. Filenin Sultanları’nın Avrupa Şampiyonası’nda oynadığı maçları İzmitlilerle buluşturan İzmit Belediyesi, Sırbistan ile oynanacak yarı final maçını da dev ekrandan canlı yayınlayarak vatandaşları milli heyecana ortak edecek.

KALPLER SULTANLAR İÇİN ATACAK

İzmitli vatandaşlar İzmit Kadın Festivali’nin ilk gününde milli heyecanı da yaşayacak. Yarın 41 Burda AVM otoparkında başlayacak olan İzmit Kadın Festivali’nde saatler 18.00’i gösterdiğinde kalpler A Milli Voleybol Takımı’mız için atacak. Filenin Sultanlarının Sırbistan’la oynayacağı yarı final maçı 41 Burda AVM açık otoparkında kurulacak dev ekrandan canlı olarak yayınlanacak.

SADECE 2 SET VERDİK

CEV Avrupa Voleybol Şampiyonası’nda gruptaki tüm maçlarını kazanarak üst tura çıkan A Milli Kadın Voleybol Takımı’mız, son 16 turunda Çekya’yı, çeyrek finalde ise Polonya’yı yenerek adını yarı finale yazdırmıştı. Filenin Sultanları yarı finale kadar oynadığı 7 maçta sadece 2 set kaybetti. Milli Takımı’mız Sırbistan’ın geçmesi halinde 4 Eylül Cumartesi günü şampiyonluk maçına çıkacak.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.