Paylaş

İzmit Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri her gün belirlenen plan dâhilinde kent genelinde temizlik çalışmalarını yürütürken bir yandan da İzmit’in renklenmesini sağlıyor

İzmit Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, çöplerin toplanması, ana cadde, yol, meydan merkez ve kırsalda çevre temizliği konusunda yoğun mesai harcayarak İzmit’in her zaman mis gibi kalmasını sağlıyor. Pandemi döneminde büyük bir çabayla dezenfekte ve temizlik işlemlerini gerçekleştiren Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, aynı zamanda yaptıkları boyama çalışmalarıyla da İzmit’in Picassoları olarak anılıyor

YOLLAR PANDEMİDE DEFALARCA YIKANDI

Temizlik İşleri Müdürlüğü, özellikle merkez mahallelerde gece yıkamaları gerçekleştirerek ana caddeler ve ara sokakların tertemiz kalmasını sağlıyor. Pandemi döneminde oldukça önemli olan temizliğin bel kemiği Temizlik İşleri Müdürlüğü, 102 mahallerde defalarca komple dezenfeksiyon ve yıkama çalışması gerçekleştirdi.

İZMİT’İN PİCASSOLARI

Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, rutin temizlik çalışmalarının yanında mahallelerdeki merdivenleri de rengârenk boyuyor. Boyama yeteneği olan temizlik personelleri, merdivenleri boyarken, asfalt ve duvarları da resimler yaparak renklendiriyor. İzmitlilerin ‘Picasso’ diyerek onurlandığı personeller büyük bir aşkla çalışmalarına devam ediyor.

KADINLAR İZMİT’İ ÇİÇEK GİBİ YAPIYOR

Kadınların iş ve sosyal hayatına katkıda bulunmak adına her meslek grubunda kadının yeri olduğunu gösteren Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Temizlik İşleri Müdürlüğünde de kadın istihdamını gerçekleştirdi. İzmit Belediyesinin sınav ve mülakatla işe aldığı kadın temizlik işçileri de İzmit’i çiçek gibi yapıyor.

BÜYÜK BİR HEYECANLA

İzmit Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, yüzlerinden gülümsemeyi eksik etmeden büyük bir heyecanla İzmit’in daha temiz ve ferah kalması için gece-gündüz demeden mesai yapıyor. Vatandaşlar da her gün mahallelerine gelen temizlik işleri personellerini sosyal medyalarında paylaşarak teşekkürlerini dile getiriyor.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.