Paylaş

Dağköy Mahallesi’ndeki çalışmaları yerinde inceleyen İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet ardından mahalle muhtarlığında vatandaşlarla bir araya geldi

Kırsal mahallelerde ulaşım kalitesini yükseltmek için yolları yenileyen İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, hizmetleri bizzat yerinde inceliyor. Başkan Hürriyet, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapımı tamamlanan bin 500 metre uzunluğundaki yolda incelemelerde bulunmak üzere Dağköy Mahallesi’ne gitti. Çalışmaları inceleyen Hürriyet mahallelilerle de bir araya gelerek uzun süre sohbet etti.

 EKİBİYLE BİRLİKTE GİTTİ

Başkan Hürriyet’e Dağköy Mahallesi ziyaretinde; başkan vekili ve SARBAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Sarıca, CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar, İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Emirşah Torun, İzmit Belediyesi Muhtar Hizmet Masası Koordinatörü Meclis Üyesi Mehmet Baştürk, Halil İnciel ile Devrim Bal, belediye koordinatörü Ozan Aksu ve Fen İşleri Müdürü Burak Güreşen eşlik etti.

 ÇEŞME DE YENİLENECEK

Beton yoldaki incelemelerin ardından mahalle muhtarlığına geçen başkan Hürriyet, Dağköy Mahalle Muhtarı Özcan Özmüş ve mahalleliyle bir araya geldi. İzmit Belediyesinin tarımsal kalkınma alanında yaptığı buğday, aronya ve ipek böcekçiliği gibi hamlelerden bahseden Hürriyet, halkın taleplerini de dinledi. Hürriyet, Dağköy Mahallesi’ndeki çeşmenin de yenileme programı dahilinde olduğunu belirtti. Vatandaşlar karşılarında Hürriyet’i görmekten memnuniyet duyduklarını ifade etti.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.