Paylaş

İzmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü nedeniyle Gülümse Kafe’de düzenlediği etkinlikle kentin büyüklerini mutlu etti

Halkın yaşlı sağlığı konusunda bilinçlendirilmesi ve yaşlıların yaşam standartlarının yükseltilmesine dikkat çekmek amacıyla Birleşmiş Milletler’in 1990 yılında ilan ettiği 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü’nde bu yıl da İzmit Belediyesi tarafından farkındalık etkinlikleri düzenlendi. İzmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinliklerden biri de Gülümse Kafe’de gerçekleştirildi.  Yahya Kaptan’da bulunan Gülümse Kafe’de bir araya gelen yaş almış vatandaşlar, hem keyifli bir günü geride bıraktı, hem de unutulmamanın mutluluğunu yaşadı.

KEYİFLİ BİR GÜN GEÇİRDİLER

Yusuf Bağcıer ile Fazıl Vural’ın sahne aldığı müzik dinletisiyle eğlenceli saatler yaşayan kentin büyükleri, ikram edilen mancarlı pideyle de geleneksel lezzetin tadını çıkardı. İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Sibel Solakoğlu ve belediye koordinatörü Ozan Aksu’nun da yer aldığı etkinlikte Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Yasemin Gözkonan Kahveci, belediyenin çalışmalarıyla ilgili sunum yaptı. Sunum sonrası müzik dinletisinin devam ettiği anlamlı organizasyondan çok memnun kalan vatandaşlar, İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’e ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.