Paylaş

Kurulduğu tarihten bu yana alt yapıda önemli işlere imza atan ve Kocaelispor’a yeni yetenekler kazandırmayı hedefleyen İzmit Belediyespor 7 genç yeteneğini Kocaelispor’a verdi.   Kerem Yıldırım, Yiğit Ensar, Ahmet Hakan İlerde, Arda Kılıç, Ahmet Uzeyfe Yılmaz, Kadir Sevencan, Talha Polat İzmit Belediyespor’dan Kocaelispor’a geçti. Genç yetenekler Kocaelispor’a kazandırılmalarına vesile olan İzmit Belediyespor ve İzmit Belediyesi yetkililerine teşekkür ettiler.

YOĞUN KATILIM

İzmit Belediyespor Kulüp Tesisinde gerçekleştirilen programa İzmit Belediyespor Başkanı Yusuf Erenkaya, Kocaelispor Altyapı Sorumlusu Zeki Kaya,  Kocaelispor Altyapı Koordinatörü Ramiz Soydaş, İzmit Belediyesi Spor İşleri Müdürü Mithat Ağa, İzmit Belediyespor Futbol Şube Sorumluları Turgay Köse, Cihan Işıklı, İzmit Belediyespor Altyapı Antrenörleri Cafer Çelikyılmaz, Bülent Topal, İzmit Belediyespordan Kocaelispor altyapısına geçen sporcular ve aileleri katıldı.

FUTBOLCU FABRİKASIYIZ

İzmit Belediyespor Kulübü Başkanı Yusuf Erenkaya konuşmasında, “Bugün bizler için çok özel bir gün. Bu işin mimarı belediye başkanımız Fatma Kaplan Hürriyet. Bizim vizyonumuz şanlı Kocaelisporumuza sporcu yetiştirmek. Bizler hep beraber üretmeye çalışıyoruz. Futbolcu fabrikasıyız diyoruz. Çocuklarımızın hayalleri olan Kocaelispor formasını giymeleri bize onur verecek. Bizlere bu onuru yaşattığınız için sizlere, sporcularımıza, ailelerimize, yöneticilerimize teşekkür ediyoruz” dedi.

HER ZAMAN DESTEK VERECEĞİZ

İzmit Belediyesi Spor İşleri Müdürü Mithat Ağa ise programda yaptığı konuşmada, “Bizim amacımız yarışmak değil, sporcu yetiştirmek. Biz ne kadar sporcu yetiştirir kentimizin takımına verirsek tüm branşlarda destek vermiş oluruz. Kocaelispor’u sadece biz değil bütün amatör kulüpler desteklesin zaten dışarıdan futbolcu almayacağız. Kocaeli’deki sporcularımızla gençlerimizle bu işi götürürüz. Öyle olursa kalkınmamız daha iyi olur, ekonomik açıdan da kulüplerimiz mağdur olmaz. İnşallah Kocaelispor’un ilk 11’indeki tüm sporcular Kocaelili olur. Biz belediye olarak Kocaelisporumuza ne olursa olsun başkanımızın talimatıyla her zaman destek vereceğiz” ifadelerini kullandı.

KADRODA 8-10 TANE KOCAELİLİ OLSUN

Kocaelispor Altyapı Sorumlusu Zeki Kaya, “Bu kentin kaynakları sizlersiniz. Siz olmazsanız Kocaelispor hızlı bir şekilde yükselemez. Kocaeli’de inanılmaz bir genetik yapı var. Sadece futbol anlamında değil bütün meslek dallarında çok başarılı olabilecek gençler var. Bunlar iyi işlenirse inanılmaz işler yaparlar, bizi mutlu ederler. Kocaelispor’un kadrosunda 8-10 tane Kocaelili olsun istiyoruz” diye konuştu.

Haber

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir