Paylaş

İzmit Belediyesi yöneticilerinden

şehidin ağabeyine anlamlı ziyaret

 

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda İzmit Belediyesi üst kademe yöneticilerinden şehit yakınlarına anlamlı ziyaret yapıldı. Ziyarette “Hakkınız ödenmez. Bu ülke size borçlu” mesajı verildi

 

İzmit Belediyesi üst kademe yöneticileri beraberindeki muhtarlarla birlikte kentin şehit ailelerine ziyaretlerini sürdürüyor. İzmit Belediye Koordinatörleri; Hakan Yalçın ve Ozan Aksu, Muhtarlık Masası Komisyon Üyesi İsmet Kanık, Karaabdülbaki Mahalle Muhtarı Hüdayim Yıldız ve Ambarcı Mahalle Muhtarı Mustafa Karaboğa vatanı korumak uğruna hain pusuda şehit olan Ahmet Yakut’un ailesine Cumhuriyet Bayramı’nda anlamlı ziyaret gerçekleştirdi.

“YALNIZ DEĞİLSİNİZ” MESAJI

6 Kasım 1992’de Şırnak’ta hain pusuda şehit olan Ahmet Yakut’un ağabeyi İsa Yakut’un evine konuk olan belediye yöneticileri ve muhtarlar, şehidin ağabeyine İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in selamlarını ve ‘Yakut Ailesi olarak milletimize ve vatanımıza verdiğiniz hizmetin hakkı ödenmez. Size borçluyuz. Her zaman yanınızdayız” mesajını iletti. Günün anısına üzerinde ‘Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez’ yazılı Türk Bayrağı ve asker temalı tablo hediye edildi.

 

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.