Paylaş

İzmit Belediyesi, özel gereksinimli bireylerin sosyalleştiği, özgüven kazandığı ve hayatla olan bağlarını güçlendirdiği özel etkinlik programına Kasım ayı boyunca devam edecek

 Özel gereksinimli bireylere yönelik çalışmalarına devam eden İzmit Belediyesi, Ekim ayında Down Kafe’de başlattığı etkinliklere Kasım ayında da devam edecek. Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından özel gereksinimli bireylerin mesleki rehabilitasyonla sosyal becerilerini, iletişim becerilerini ve özgüvenlerini desteklemekle birlikte sosyal aktivitelerde bulunarak gündelik hayata uyum sağlamaları amacıyla hazırlanan program bu ay da dolu dolu geçecek.

ATÖLYELER, EĞİTİMLER VE GEZİLER

1 Kasım itibariyle başlayarak 30 Kasım tarihine kadar hafta içi her gün gerçekleşecek olan programlarda film ve müzik etkinlikleri, tiyatro ve dans eğitimleri, saksı yapımı, kolaj çalışması, seramik kupa süsleme, makrome ve nihale yapımı, kitap ayracı yapımı, sepet örme gibi birçok etkinlik gerçekleşecek. Ayrıca özel bireylerin sosyalleşeceği gezi programları da etkinlik takviminde yer alacak.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.