Paylaş

İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Emirşah Torun, yeni lokalini hizmete açan Kocaeli Erzurum Aşkaleliler Derneği’nin düzenlediği programa katıldı

İzmit Belediyesi, farklı kültürleri içerisinde barındıran İzmit’te kendi gelenek ve göreneklerini yaşatmak adına oluşturulan hemşeri derneklerine destek olmaya devam ediyor. Son olarak İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Emirşah Torun, Topçular Mahallesi’nde yeni lokalini hizmete sokan Kocaeli Erzurum Aşkaleliler Derneği’nin düzenlediği lokal açılışı ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlaması etkinliğine katıldı.

TORUN, “ERZURUMLU HEMŞERİLERİMİZE HAYIRLI OLSUN”

Kocaeli Erzurum Aşkaleliler Derneği Başkanı Zülküf Ata ve yönetiminin karşıladığı Emirşah Torun’a, İzmit Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Erol da eşlik etti. Cağ Kebabı ikramının yapıldığı ve müzik dinletisinin gerçekleştiği programa katılım yoğun olurken kısa bir konuşma da yapan Emirşah Torun, “Tüm Erzurumlu hemşerilerimize yeni dernek lokaliniz hayırlı olsun” ifadelerini kullanarak İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in selamlarını illetti.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.