Paylaş

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, bir dizi program için kentimize gelen TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı, Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın ve Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker’i konuk etti

Kocaeli Adıyamanlılar Derneği

AK Parti Genel Merkez AR-GE ve Eğitim Başkanlığı tarafından düzenlenen Teşkilat Akademisi programına katılan TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı, Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, kent genelinde çeşitli temaslarda bulundu. Programlar kapsamında Derince’de bir dizi ziyaret gerçekleştiren Aydın, Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün ve AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan ile birlikte Kocaeli Adıyamanlılar Derneği Başkanı Sinan Yılmaz ve yönetiminin konuğu oldu.

Projelerle İlgili İstişare

Kocaeli Adıyamanlılar Derneği’nde gerçekleşen toplantının ardından Milletvekilleri Aydın ve Şeker ile Başkan Aygün, bölgedeki esnafları ziyaret ederek hayırlı işler temennisinde bulundu. TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı, Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın’ın son ziyareti ise Derince Belediye Başkanlığı oldu. Başkan Aygün’ün makamında gerçekleşen görüşmede ilçede hizmete sunulan ve yapımı devam eden projeler konuşuldu. Başkan Aygün’ün Ankara tecrübesiyle ilçeye önemli projeler kazandırdığını ifade eden Aydın, başarılı çalışmalarının devamını diledi.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.