Paylaş

CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Caner ARDUÇ dün akşam Darıca’ da İl Gençlik Kollarının İlçe Başkanları toplantısı sonrası bir akaryakıt istasyonu önüne giderek akaryakıta yapılan son zamlarla ilgili bir basın açıklaması gerçekleştirdi. Arduç açıklamasında “ Bu millete 30-40 lira ucuza 1 defaya mahsus 1 depo benzin almak için kuyruğa girmeyi reva görenler milyonluk araç filolarına devletin kasasından doldurdukları akaryakıtla rahatça seyahat ediyorlar, Bu millete varlık içinde yokluk yaşatanlar utansın” dedi.

11 İLÇE BAŞKANIYLA AÇIKLAMA YAPTILAR

 Açıklamaya İl Gençlik Kolları Başkanı Zeki Karakadılar, Darıca İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ümit Kızılbuğa, Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ali DEMİR, Körfez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ercan ŞAMLI, Derince İlçe Gençlik Kolları Başkanı Aliş DEMİR, İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ali SARI, Kandıra Gençlik Kolları Başkanı Kerim İPEK, Kartepe Gençlik Kolları Başkanı Kadir KESKİN, Başiskele Gençlik Kolları Başkanı Levent SOYCAN, Gölcük Gençlik Kolları Başkanı Mete AYDIN, Karamürsel Gençlik Kolları Başkanı Cengiz CAN ve il yöneticileri katılım sağladı.

HEMEN SEÇİM İSTEDİLER

 Gençlik Kolları Genel Merkezinin dün sosyal medya hesaplarını değiştirmesiyle başlayan hemen seçim hastaglı konuya da değinen Caner ARDUÇ, AKP İktidarına seslenerek bir an önce sandığın getirilmesini hemen seçimlerin yapılmasını istedi. İşte Arduç’ un açıklaması;

.Basın ve Kamuoyuna…

Darıca’dan 11 ilçe başkanımızla tüm Türkiye ye sesleniyoruz;

Bu millete varlık içinde yokluk yaşatanlar utansın!

Türkiye çok kötü bir dönemden geçiyor. Bu kötü günlere kendi kendimize gelmedik. Bunun tek sorumlusu AKP iktidarı ve bu iktidarda bütün kurumları tek başına yöneten tek adam Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dır. Ekonomiden uzak inatçı tutumuyla vatandaşın alım gücünün düşüyor olmasına aldırmadan kendi bildiğini okuyan Erdoğan nedeniyle döviz kuru her saat değişiyor. İğneden ipliğe her şeyi etkileyen kur artışı en çok akaryakıtta hissediliyor. Neredeyse her gün başlangıcında benzin, motorin ve LPG fiyatlarına zam geliyor.

Dolar kurundaki artış nedeniyle bu geceden itibaren geçerli olmak üzere litre fiyatı motorinde 1 lira 14 kuruş, benzinde 69 kuruş, oto gazda 70 kuruş zamlanacak.

Benzin 11,60 liraya, motorin 11,50 liraya satılacak. Bu sebeple vatandaşlar bir depo benzin almak, en azından 30-40 lira kar edebilmek için benzin istasyonlarına akın etmiş durumda. Yüzlerce metre araç kuyrukları var.

Bu durum böyle giderse akaryakıt kullanmamak için vatandaşlar araçlarını çürümeye terk edecek. Herkes arabasından vazgeçecek. Vatandaşın tek derdi ay sonuna kadar aç kalmamak olacak. Bu sebeple sadece elzem gıda ürünlerini satın alacak.

Bu ülke güçlü bir ülke. Bu vatan vatandaşlarına yetebilecek pek çok kaynağa sahip. Ancak o kaynaklar şu anda tek bir adamın emrinde, tek bir adam için çalışıyor. Tek adam ve şürekası AKP’liler zenginlik içinde yaşam sürerken vatandaş yoksullukla mücadele ediyor. Bu millete varlık içinde yokluk yaşatanlar utansın. Bu zor günler geçecek. Güneş yeniden güzel ülkemin üzerinde doğacak. Gitmemek için direnenler, erken seçimden korkanlar günü geldiğinde sandıkta hesap verecek. O günü hep birlikte iple çekiyoruz.

Buradan Tüm Türkiye ye ve Akp iktidarına sesleniyoruz. hemen seçim erken seçim diyoruz ülkemizin çektiği ekonomik ve siyasi krizi Sandığı getirin bir an önce çözelim.

 

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.