Paylaş
Valimiz Seddar Yavuz’un talimatlarıyla Gönülden Gönüle projesi kapsamında ilimiz genelinde Devletin şefkatine ihtiyaç duyan ve gönlü alınmayan tek bir şehit yakını, gazi, öksüz, yetim, yaşlı, engelli ve ihtiyaç sahibi aile kalmayıncaya dek ziyaretlerini yapmak üzere görevlendirilen Vali Yardımcılarımızca yapılan hane ziyaretlerine bugün de Gebze ilçemizde devam edildi.

Valimiz Seddar Yavuz’un örnek projelerinden biri olan ve görev yaptığı her yerde başarı ile uyguladığı Gönülden Gönüle projesi kapsamında, bugün Gebze ilçemizde ikamet eden 1 Şehit, 1 Gazi ve 8 ihtiyaç sahibi aileyi hanelerinde ziyaret eden Vali Yardımcısı Abdul Rauf Ulusoy, onlarla hemhal olarak hayır dualarını almaya ve gönül köprüleri kurmaya devam etti.

Şehidimizin Emanetleri ve Gazimiz ile Hemhal Olundu
İlk ziyareti Şehidimiz Dursun Sutay’ın Gebze’de ikamet eden emanetlerine olan Vali Yardımcısı Abdul Rauf Ulusoy daha sonra Gazimiz Tuncay Bodur’un hanesine misafir oldu.
Ziyaretlerinde şehidimizin emanetleri ve gazimiz ile hasbihal eden, ihtiyaç ve sıkıntılarının olup olmadığını soran Vali Yardımcısı Ulusoy: “Şehitlerimizin ve kahraman Gazilerimizin sayesinde bu topraklarda hür ve bağımsız yaşıyoruz. Sizler için ne yapsak azdır.” diyerek Valimiz Seddar Yavuz’un selamlarını iletti.
Gerçekleştirilen ziyaretlerden dolayı çok mutlu olduklarını belirten şehit yakınları ve gazimiz: “Her zaman desteklerini hissettiğimiz Sayın Valimize ve devlet büyüklerimize teşekkür ediyoruz. Bu ziyaretler bizler için çok değerli ve onur verici. Allah Devletimize zeval vermesin.” deyip, memnuniyetlerini belirterek Vali Seddar Yavuz’a selamlarını ilettiler.
8 Ailenin Sıkıntıları Dinlendi

Vali Yardımcısı Abdul Rauf Ulusoy daha sonra Gebze ilçemizin farklı mahallelerinde ikamet eden ihtiyaç sahibi 8 aileyi ziyaret ederek sıkıntı ve taleplerini dinledi, durumlarını yerinde gözlemledi.

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yardımları ile geçimini sağlayan ailelerin yaşadıkları sıkıntı ve sorunları dinleyen Vali Yardımcısı Ulusoy; “Valimiz Sayın Seddar Yavuz’un talimatlarıyla gerçekleştirdiğimiz bu ziyaretler de amacımız; sıkıntı ve sorunları dinlemek, bu doğrultuda yapılan talepleri yerinde incelemektir.” diyerek gereken ne varsa yapılacağını belirtti.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.