Paylaş

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Tüpraş 50. Yıl Anadolu Lisesi ve Çamlıtepe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde düzenlenen TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarlarının açılışına katıldı. İlk olarak Tüpraş 50. Yıl Anadolu Lisesi’nde yapılan açılışa katılan Başkan Söğüt’e İlçe Milli Eğitim Müdürü Sergülen Kurt da eşlik etti. Birbirinden farklı projelerin sergilendiği fuar, renkli görüntülere sahne oldu.

GELECEĞİN MUCİTLERİSİNİZ

Açılışta konuşan Söğüt, “Yarınlara umut olacak olan bu projeleri görmek duygu verici. Gençlerimizin projelerini, bilimin ışığında temellendirmiş olmaları beni oldukça heyecanlandırdı. Bunun artarak devam edeceği ve Körfez’in gençlerinin, geleceğin mucitleri olacağına inancım daha da güçlendi’’ ifadelerini kullandı.

KAYMAKAM BİLGİN DE KATILDI

Başkan Söğüt daha sonra Çamlıtepe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ndeki açılışa katılım sağladı. Açılışta Körfez Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin de yer aldı. Kaymakam Gürsoy ile birlikte stantları gezen Başkan Şener Söğüt, öğrencilerden projeleri hakkında bilgi aldı. Çocuklarla sohbetinde Bilimin yaşamdaki kolaylaştırıcı gücünü vurgulayan Söğüt, keşfetmenin ve icat etmenin, dünyanın varlığı ve devamlılığı konusundaki önemini vurguladı.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.