Paylaş
Vali Seddar Yavuz, ilimizde hizmet veren muhtarlarımızla Kocaeli Valiliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin iş birliğinde düzenlenen iftar programında bir araya geldi.
Antikkapı Restaurantta düzenlenen programa; Vali Seddar Yavuz’un yanı sıra Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Vali Yardımcısı Aslan Avşarbey, İlçe Kaymakamları, İl Jandarma Komutanı Kd. Alb. Yavuz Selim Kapancı, İlçe Belediye Başkanları, Siyasi Parti Temsilcileri, Kocaeli Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Ersoy ile ilimizde hizmet veren muhtarlar katıldı.
Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’ın konuşmalarının ardından muhtarlarımızın Ramazan ayını tebrik ederek sözlerine başlayan Vali Seddar Yavuz; “Bizim her daim yanımızda, elimiz, kolumuz, gözümüz olan siz değerli muhtar arkadaşlarım öncelikle Ramazan-ı Şerifinizi tebrik ediyorum. Birliğimizi, beraberliğimizi ve kardeşliğimizi pekiştirmesini ve başta İslam âlemi olmak üzere dünyadaki akan kanın son bulmasına vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum. Zaman zaman çeşitli vesilelerle bir araya geliyor, sizlerin sorunlarına çözüm bulmaya çalışıyoruz. İnşallah bundan sonrada sorunlarınıza eğilmeye devam edeceğiz.
Davetimize icabetiniz vesilesiyle hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Şimdiden Ramazan Bayramınızı kutluyor, sizleri sevgi ve saygıyla selamlıyorum.” diyen Vali Yavuz ilimiz için şimdiye kadar yaptıkları çalışmalarından dolayı muhtarlarımıza teşekkür etti.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi personeli Yusuf Tiryaki’nin Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile devam eden programda yenilen iftar yemeği ve edilen duaların ardından Vali Seddar Yavuz ve protokol üyeleri, konuklarıyla yakından ilgilenerek bir süre sohbet ettiler.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.