Paylaş

CHP Gençlik Kolları Genel Merkezi tarafından Ankara’ da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’ nunda katılımıyla başlayan 19 Mayıs yürüyüşüne ilimizden’ de yüksek bir katılım gerçekleşti. CHP Kocaeli Gençlik Kolları 10 otobüs gençle Ankara’ ya adeta çıkarma yaptı.

CHP Gençlik Kolları Kurultayının ardından hareketlenen Kocaeli Gençlik Kollarında ivme her geçen gün yukarıya tırmanıyor. CHP’ li Gençler bir yandan ilk defa oy kullanacak yeni seçmenleri ziyaret programına odaklanmışken bir yandan da özel günleri unutmayarak programlara yoğun katılımlar gerçekleştiriyor.

ANKARA’ YA YOĞUN KATILIM

Geçtiğimiz gün Ankara’ da CHP Gençlik Kolları Genel Merkezinin organize ettiği 19 Mayıs yürüyüşüne de yüksek bir katılım gerçekleştiren gençler açtıkları afiş ve pankartlarla Ankara’ da gücünü gösterdi.  Gençlik Kolları Marmara Bölge Sorumlusu ve Genel Başkan Yardımcısı Caner ARDUÇ’ ta geçleri sosyal medya üzerinden tebrik ederek “ İşte Gençlik İşte Kocaeli” başlığıyla Ankara programa katkı koyan Kocaeli gençlik örgütlerini tebrik etti.

ARDUÇ; COŞKULUYUZ, GURURLUYUZ

Program sonrası gazetemize açıklamalarda bulunan ARDUÇ, bağımsızlık meşalesinin, ilk adımın atıldığı gün olan 19 Mayıs ta Güvenpark’ tan  Anıtkabir’ e düzenlenen yürüyüşümüzle tüm Türkiye’ ye bir mesaj verdik. “Coşkuluyuz, Gururluyuz önümüzdeki ilk seçimlerde gençlerin dönüştürücü gücü bu iktidarın sonu olacak, ülkemizi düştüğü bu bataklıktan yepyeni ve genç bir iktidar kurtaracak” dedi. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ ün Nutuk Kitabına 19 Mayıs günü Samsun’ a çıktığını söyleyerek başladığını belirten Arduç, “Nutuk 19 Mayıs günü samsun’ a çıktım diye başlar, gençliğe hitabe ile biter yani Atamız Samsun’a attığı o ilk adımı gençlere emanet etmiştir. Bizler bu emanete sahip çıkan gençleriz, sorumluluğumuzun farkındayız” dedi.

GENEL BAŞKANIMIZ KEMAL KILIÇDAROĞLU’ NUN ÖNDERLİĞİNDE MEMLEKETE SAHİP ÇIKACAĞIZ

20 yıllık AKP İktidarında her ne kadar adını unutturmaya, eserlerini yok etmeye çalışsalarda Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK sevgisini bu ülkenin damarlarından, kalplerinden silemeyecekler” diyen gençlik kolları genel başkan yardımcısı Caner ARDUÇ  “Gençlerin ne giydiğinin, içtiğinin, nasıl giyindiğinin, dinlediği müziğin saatine karışılmadığı bir ülkeyi  hep birlikte inşa edeceğiz. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun önderliğinde hak, hukuk, adalet söylemlerimizle, ne ezen ne ezilen insanca ve hakça bir düzen söylemlerimizle yorulmadan yürüyeceğiz ve memleketimize sahip çıkacağız.  Bu Duygu ve düşüncelerle 19 Mayıs benim doğum günümdür diyen Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ ün huzurundan tüm Kocaeli’ ye, Marmara’ ya Selam olsun. Hepimizin 19 Mayıs Atatürk’ ü anma gençlik ve spor bayramı kutlu olsun” dedi.

 

 

 

 

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.