Paylaş

 

 

 

 

 

 

 

İzmit Belediyesi yönetim ekibi, Alikahya Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Sevgi Koyun ile birlikte bölgede incelemelerde bulunarak yapılması planlanan çalışmalar ile ilgili bilgi alışverişinde bulundu 

İzmit Belediyesi Başkanvekili Çetin Sarıca, Başkan Yardımcısı Emirşah Torun, Muhtar Masası Komisyon Üyesi Ercan Umutlu, STK ve Esnaf Masası Koordinatörü Birol Sağlam, Fen İşleri Müdürü Burak Güreşen, Temizlik İşleri Müdürü Cemal Derya, Park ve Bahçeler Müdürü Ümit Uçar ve belediye personellerinden oluşan heyet, Alikahya Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Sevgi Koyun ile birlikte bölgede incelemelerde bulundu. Mahallelilerin taleplerini yerinde görme fırsatı bulan heyet, yapılacak çalışmalar ile ilgili bilgi alışverişinde bulundu.

VATANDAŞLAR MEMNUNİYETLE KARŞILADI

Mahallede daha önce tespit edilen alanlardaki eksiklikleri ve talepleri yerinde gözlemleyen İzmit Belediyesi yetkilileri, muhtar Sevgi Koyun’a gerekli çalışmaların yakın zamanda hayata geçirileceğinin bilgisini verdi. Birim müdürlerinin de tespitlerde bulunduğu mahalle gezisinde vatandaşlarla da bir araya gelen İzmit Belediyesi heyeti, mahalle sakinleri tarafından memnuniyetle karşılandı.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.