Paylaş

Başiskele’de vatandaşların daha güvenli ve konforlu ulaşım sağlamaları için üst yapı çalışmalarına süratle devam eden Başiskele Belediyesi, sokak ve caddeleri sıcak asfaltla kaplıyor.

Alt yapı çalışmaları tamamen yenilenen Başiskele’nin yollarında asfalt, parke yol ve beton yol çalışmalarını aralıksız sürdüren Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, bu kapsamda Barbaros Mahallesi ve Karadenizliler Mahallesi’nin sokaklarını tek tek sıcak asfaltla kaplıyor. Son olarak Barbaros Mahallesi Ömer Çakır Sokak ve Tuğra Sokak ile Karadenizliler Mahallesi Berrak Sokak, Bilim Sokak, Fulya Sokak ve Türkkan Sokak’ı boydan boya sıcak asfaltla kaplayan ekipler, araç sürücüleri için daha güvenli ve konforlu yepyeni yollar kazandırdı.

BAŞKAN ÖZLÜ DE ÇALIŞMALARI YERİNDE TAKİP ETTİ

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü de ilçedeki her bir çalışmayı yakından takip etmeye devam ediyor. Sıcak yaz günlerinde zor şartlarda çalışan ekip arkadaşlarını yalnız bırakmayan Başkan Özlü, sıcak asfalt çalışmalarını ekibiyle birlikte yerinde inceledi ve çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.