Paylaş

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün çocuklara armağanı olan yeni spor alanları projesi kapsamında Kaymakam Mahmut Kılıçdoğan Parkı’na inşa edilen spor sahası kullanıma açıldı

Yeni Spor Alanları İnşa Ediliyor

Gençlik ve spor merkezleri projeleriyle eğitim ve spora yeni bir bakış açısı kazandıran Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, çocuklar ve gençlerin talepleri doğrultusunda ilçe genelinde mahallelerde yeni spor alanlarını da hizmete sunuyor. Derince’nin farklı noktalarında hayata geçen yeni spor alanları projesiyle ilk etapta beş ayrı bölgede yapımı tamamlanan sahalar kullanıma sunulmuştu. İkinci etapta 11 halı sahanın daha inşa edildiği Derince’de yapımı tamamlanan tesisler arasında yer alan Yavuz Sultan Mahallesi Kaymakam Mahmut Kılıçdoğan Parkı’ndaki futbol sahası da düzenlenen törenle kullanıma sunuldu.

Kaymakam Mahmut Kılıçdoğan Parkı

Tesisin açılışı dolayısıyla düzenlenen programa Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün yanı sıra AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan, Derince Belediyesi Meclis Üyeleri Mustafa Morgül ve Kenan Yalçın, Belediye Başkan Yardımcısı Abbas Bayrak, teşkilat yöneticileri ve bölge sakinleri katıldı. Açılış dolayısıyla düzenlenen programda çocuklara futbol topu hediye eden Başkan Aygün, “Çocuklarımıza mahallelerinde güvenle spor yapabilecekleri alanlar oluşturuyoruz. İlçemizde 16 ayrı noktaya inşa ettiğimiz spor alanlarının 11’incisini bugün kullanıma açtık. Çocuklarımıza ve gençlerimize hayırlı olsun” dedi.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.