Paylaş

İzmit Belediyesi, Arpalık İhsaniye Mahalle Muhtarı ve mahalle sakinlerinin talebi üzerine mevcut muhtarlık binasında bakım ve onarım çalışmalarını tamamlayarak bölge halkının hizmetine sundu

İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, köylere hizmet götürmeye devam ederken vatandaşlardan gelen talepleri de programlarına dâhil ediyor. Bu kapsamda Arpalık İhsaniye Mahalle Muhtarı Orhan Süren ve mahalle sakinlerinin talebi üzerine harekete geçen ekipler, muhtarlık binasında bakım ve onarım çalışmalarına başlamıştı. Çalışmaları tamamlayan ekipler muhtarlık binasını yeni yüzüyle vatandaşların hizmetine sundu.

BÖLGE SAKİNLERİ TEŞEKKÜR ETTİ

Yaklaşık 80 metrekare tek katlı muhtarlık binasında elektrik tesisatını, bina iç ve dış cephe boyasını ve tretuvarı yenileyen Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yapının dışına engelli rampası yaptı. Bina dışında bulunan Atatürk köşesini yenileyen ekipler 2 adet paslanmaz bayrak direği montajını da yaparak çalışmaları tamamladı. Çalışmalardan duyduğu memnuniyeti ifade eden bölge sakinleri İzmit Belediyesine teşekkür etti.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.