Paylaş

Azerbaycan Gençlik ve Dayanışma Derneği, yapmış olduğu ziyaret programları kapsamında Kadın ve Mücadele Derneğini ziyaret ettiler.

Azerbaycan Gençlik ve Dayanışma Derneği Başkanı Sinan Çalışkan ve Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Söğüt yapmış oldukları ziyarette Kadın ve Mücadele Derneği Başkanı Emine Özcan ile her iki derneğin projeleri hakkında bilgi alışverişi yapıldı. Kadınlarımıza yönelik şiddet uygulayanlar, hunharca katledenler lanetle anıldı. Ceza evlerinde bulunan 800 civarında 0 – 6 yaş çocuk sahibi mahkum annelerin , kendileri için ve çocukları için daha uygun şartlarda cezalarını çekmeleri gerektiğini belirten Kadın ve Mücadele Derneği Başkanı Emjne Özcan’a, Azerbaycan Gençlik ve Dayanışma Derneği Başkanı Sinan Çalışkan ve Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Söğüt hak verdiler, Devletimizin bu konuda bir çalışma ortaya koyması gerektiğini belirttiler.

Ziyaret esnasında Azerbaycan Gençlik ve Dayanışma Derneği Başkanı Sinan Çalışkan ve Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Söğüt, Kadın ve Mücadele Derneği Başkanı Emine Özcan’a Azerbaycan bayrağı ve teşekkür belgesi takdim ettiler.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.