Paylaş

‘Spor kenti İzmit’ anlayışıyla spor alanında çalışmalarına bir yenisini eklemeye hazırlanan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Alikahya’da yapımına başlanan Atatürk Spor Salonu’nun tanıtımını gerçekleştirecek

İzmit Belediyesi, spor ve sporcuya olan desteklerine devam ederken spor alanındaki projelerine de bir yenisini daha ekliyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Alikahya Mahallesi’ndeki düğün salonunun önünde bulunan alana çocukların ve gençlerin gönüllerince spor yapabileceği yeni bir spor tesisi inşa ediyor.

YARIN SAAT 12.30’DA

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün adını taşıyacak olan spor salonunun yapımı devam ederken, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet de spor salonunun tanıtımını gerçekleştirecek. Atatürk Spor Salonu Tanıtım Programı 29 Ekim Cumartesi günü saat 12.30’da Alikahya Atatürk Mahallesi Bağımızlık Caddesi’nde gerçekleşecek.

PROJE DETAYLARI

Atatürk Spor Salonu, 570 metrekarelik alanda basketbol, salon futbolu, voleybol, güreş, fitness gibi birçok spora ev sahipliği yapabilecek. Çok fonksiyonlu kullanılabilecek olan Atatürk Spor Salonunun kapasitesi 150 kişilik olacak.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.