Paylaş

Vali Seddar Yavuz’un eşi Selda Yavuz, bugün bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere bütün gününü Darıca ilçemize ayırdı.

Ziyaretlerinde Selda Yavuz’a Darıca Kaymakamı Yüksel Kara’nın eşi Dilek Kara, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın eşi Havva Bıyık, İlçe Sosyal Hizmetler Müdürü Burçin Şen, İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Hasan Tabak eşlik ettiler.

Eğitim Kurumları Ziyaret Edildi

İlk olarak Darıca ilçemizde Kemal Ali Gül Anaokulunu ziyaret eden Bayan Yavuz, eğitim çalışmaları hakkında yetkililerden bildi aldı.

Birbirinden sevimli sınıfları gezen, bilgiler alan Bayan Yavuz, minik öğrencilerimizle bir araya gelerek keyifli dakikalar geçirdiler.

Bayan Yavuz, anaokulunda eğitim gören öğrenciler ile bir süre sohbet ederek, onlara hediyeler verdi. Öğrencilerin aktivitelerine katılan, onlarla oyun oynayan Bayan Yavuz, öğrencilerle günün anısına fotoğraf çekildiler.

Daha sonra 29 Ekim – 4 Kasım Kızılay Haftası kapsamında Kazım Karabekir İlkokulu’nda düzenlenen kan bağışı etkinliğini ziyaret etti.

Yapılan etkinlik hakkında yetkililerden bilgi alan Bayan Yavuz, büyük bir fedakarlık ve sosyal sorumluluk örneği göstererek ihtiyacı olan insanların kullanımı amacıyla 10 ünite kan bağışı yapan Yasemin Şarklı’ya Bronz Madalya Beratını vererek, tebrik etti.

İhtiyaç Sahibi Ailelerin Sıkıntıları Dinlendi

Bayan Yavuz, daha sonra Gönülden Gönüle projesi kapsamında 4 engelli, 3 yaşlı, 1 yetim -öksüz  ve 9 ihtiyaç sahibi olan toplam; 17 aileyi de hanelerinde ziyaret etti.  Hanelerin kapısını çalan ihtiyaçlarını, sıkıntılarını dinleyerek eksikleri bizzat yerinde gören Bayan Yavuz, eksikliklerin giderilmesi konusunda gerekenlerin yapılacağını belirtti.

Ailelerin memnuniyetinin gözlemlendiği, hayır duaları ağızlardan eksik olmadığı ziyaretlerde: “Sıkıntımızı yakından gelip gördünüz. Buraya gelmeniz bile bizim için bir mutluluk. Allah sizlerden razı olsun” diyerek, Bayan Yavuz’u yolcu ettiler.

 

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.