Paylaş

Başiskele’de ortak yönetim anlayışıyla her yaştan ve her kesimden hemşehrileriyle istişarelerini Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, “Esnaf Buluşmaları” kapsamında ilçedeki eczacılarla bir araya geldi.

Kentte her bir mahallede gerçekleştirdiği esnaf ziyaretleriyle devamlı iletişim halinde olan, onların istek ve taleplerini birinci ağızdan dinleyen Başkan Özlü, “Esnaf Buluşmaları” programlarıyla yaptığı istişarelerle, ortak akıl ve ortak çözüm ile hep birlikte kente değer katıyor. Daha önce emlakçı, kahveci ve kuaför esnaflarıyla yapılan “Esnaf Buluşmaları” bu kez eczacıların esnafların katılımıyla gerçekleştirildi.

Başiskele Belediyesi’nin ev sahipliğinde Başiskele Sahili’ndeki bir restoranda gerçekleştirilen toplantıya Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, Başiskele İlçe Sağlık Müdürü Dr. Münevver Gonca Set, Kocaeli Eczacılar Odası’nı temsilen Özlem Çoban Seslikaya ve ilçede faaliyetlerini sürdüren eczacılar katıldı.

Toplum sağlığının önemli sac ayaklarından eczacı esnaflarla yapılan toplantıda Başiskele’nin geleceği, kurumlararası iş birliği ve toplum sağlığı üzerine önemli değerlendirmelerde bulunuldu.

Program sonunda Başkan Özlü, toplantıya katılan eczacılara kendi eczacı dükkanlarının isimlerinin yazılı olduğu beyaz önlük ve çeşitli hediyeler takdim etti.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.