Paylaş

Körfez Belediyesi bünyesinde özel çocuklara yönelik verilen eğitimler devam ederken, çocukların kaybolmaması ve kaybolduğunda da emniyet aracılığı ile ailesine ulaşılabilmesi için çocuklara ‘sevgi izi’ dövmesi yaptırdı. 50’ya yakın çocuğun eğitim gördüğü Körfez Belediyesi’nde ilk etapta 16 çocuğa sevgi izi dövmesi yapıldı.

TEK TEK UYGULANDI

Aileleriyle birlikte gerçekleştirilen uygulamada; emniyete yapılan kayıt sonrasında verilen sevgi izi numaraları kollarına uygulandı. Özel Sporcular Antrenörü Kübra Sirkeci, sevgi izi projesi; kaybolma ihtimali olan kişiler için hazırlanan bir proje. Çocuklarımızın kaybolmalarının önüne geçebilmek ve kaybolanları da yakınlarına ulaştırabilmek amacı ile bu uygulamayı gerçekleştirdik” dedi.

HER ZAMAN YANLARINDAYIZ

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt de projenin önemine değinerek, “Bugün 16 özel gereksinimli çocuğumuza ‘Sevgi İzi’ dövmesi yapıldı. Sevgi İzi dövmesi, kendini ifade edemeyen, kaybolma olasılığı yüksek olan çocuklarımızın bir güvencesi. Allah hiçbir çocuğumuza yaşatmasın. Bizler her zaman onların yanında olduk, olmayı da sürdüreceğiz” dedi.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.