Paylaş

Yesevi Hareketi Kocaeli İl Başkanı Zülküf Eta etkinlikle ilgili olarak “18 Aralık Pazar günü İzmit Öğretmenevinde Yesevi Hareketi Genel Başkanı Mahmut Cömert, Yesevi Hareketi Genel Başkan Yardımcısı Selami Gürgil, Kocaeli’nin önde gelen isimleri, siyasi parti temsilcileri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin de katılacağı ‘Kocaeli’nden Can Azerbaycan Karabağ’a Şehit Ailelerine Destek ‘ amaçlı Kahvaltı programı düzenlenecektir.
İki Devlet Tek Millet Şuuruyla Karabağ Zaferinde şehit olan kardeşlerimizin anne, baba, eş ve çocukları için bu soğuk kış günlerinde bir nebzede olsa acılarını paylaşıp dertlerine ortak olup yanlarında olduğumuzu göstermek istiyoruz.
Tabi ki verilen hiçbir maddi destek şehit kardeşlerimizi geri getirmeyecektir ama emanetleri emanetimizdir, onurumuzdur, haysiyetimizdir, şerefimizdir. Bu duygularla hareket ediyoruz ebet müddet hep öyle olacaktır. Vatan, bayrak, din ve namus uğruna canını hiç düşünmeden feda eden şehitlerimize rahmet olsun, makamları Ali olsun” ifadelerini kullandı.

Yesevi harekatı Kocaeli İl Başkanı Zülküf Eta

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.