Paylaş
Sayın başkanım toplumda Büyükşehir Belediyesi hakkında olumlu ya da olumsuz pek çok şey konuşuluyor
Bunların bir kısmı gerçek bir kısmı da maalesef siyasi görüşteki insanların eleştirileri ile ilgili…
***
Size tavsiyem bunların ne kadarı doğru ne kadarı gerçek,  Büyükşehir Belediyesi ve hizmetlerinden Halk ne kadar memnun ne kadar değil bilmek istiyorsanız biliyor musunuz bilmiyorum ama sizin 153 diye alo belediye hattınız var!
***
Vatandaşın belediye hizmetlerini kullanırken yaşadığı sıkıntılar zorluklar karşılaştığı engeller bu telefonlara yansıyor
Biliyor musunuz bilmiyorum ama belediyenizin en fazla aksiyon en fazla eleştiri alan hatta her gün yüzlerce şikayet alan rekor sayıda şikayet alan hatta belki bu konuda dünya rekoruna gidiyor olabilir biriminiz otobüs işletmeniz
Yani Ulaşım Daire Başkanlığı
***
Hani sürekli söylenir ya görüşmelerimiz kayıt altında diye şayet orayı arayan vatandaşların şikayetleri not alınıyorsa kayıt altına alınıyorsa bunlara istediğiniz zaman kolayca ulaşabilirsiniz bir bakın ki başta yaşlılar engelliler olmak üzere ne kadar şikayet var şaşırırsınız!
***
Ben den size tavsiye orada şikayetlerimizin çıktılarını isteyin özellikle otobüs işletmeleri ile ilgili şehir içi otobüsleri ile ilgili ulaşım dairesi ile ilgili ne şikayetler var ne destanlar var ne ağlayanlar neler neler…!
***
Sizin bin bir zahmetle harcadığınız Efor enerji, ulaşım hizmetlerinizin sayesinde yerle bir ediliyor bir gazeteci olarak benden söylemesi benim söylediklerimi baz alın demiyorum alo 153’e bir gidin deyin ki bizim dünya rekoruna koşan şikayet alan birimiz hangisi bu konu ile ilgili bir şey yapılıyor mu şikayetlerde azalma var mı yok mu diye bir sorun
Bir sorun da engelliler yaşlılar özellikle Engelli ve yaşlı kartı kullandıkları için otobüs şoförlerinden nasıl muamele görüyorlar. Bir bakın!
***
Bugün belki geçiştirebilirsiniz ama çığ gibi büyüyen bir şikayetler ülkeler seçimde sizin elinize olumsuz bir şekilde çıkacak Dost acı söyler derler Ben şimdiden söyleyeyim Bir sonraki yerel seçimlere vakit varken ulaşım daireniz çözemiyor, belki sizin aklınıza bir çözüm gelir…!
Bir sonraki yazımız Derince’nin yürümeyen merdivenleri! Zeki Başkan hemşehri STK lara verdiğiniz desteği  kent  meydanındaki yürümeyen merdivenler içinde bekliyoruz! Bir el atın şu merdivenlere!

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.