Paylaş

Derince Belediyesi’nin Araptepe Mevkii’nde yapımını tamamladığı kentsel dönüşüm projesi ile ilçede yeni bir yaşam başlarken düzenlenecek törenle 47 hak sahibi tapularına kavuşacak

428 Daire ve 7 İşyerinden Oluşuyor

Yenikent Mahallesi sınırları içerisinde yer alan Araptepe Mevkii’nde gerçekleşen kentsel dönüşüm çalışmaları tamamlanarak, ilçede yaklaşık 30 yıllık süreci aşan çok önemli bir sorun çözüme kavuşmuş oldu. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün öncülüğünde gerçekleşen kentsel dönüşüm süreci ile Yenikent Mahallesi Araptepe Mevkii’ne 428 daire ve 7 işyerinden oluşan yeni bir yaşam alanı inşa edildi. Yaklaşık 30 bin m² büyüklüğündeki alana inşa edilen, 10 bin m2’si yeşil alana ayrılan proje kapsamında yapımı tamamlanan konutlarda vatandaşlar oturmaya başladı.

47 Hak Sahibi Tapu Heyecanı Yaşayacak

Kentsel dönüşüm sürecinin tamamlanmasıyla birlikte Araptepe projesindeki hak sahiplerine ise düzenlenecek törenle tapuları takdim edilecek. 47 hak sahibinin tapularına kavuşacağı tören 20 Aralık Salı günü saat 14.30’da Yenikent Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün de açıklamasında hak sahiplerine tapularının verileceğini müjdeleyerek “Kentsel dönüşüm projemizle bölgemize depreme dayanıklı, kapalı otoparkı bulunan, yeşil alanlara sahip, modern binaların yer aldığı yeni bir yaşam merkezi inşa ettik. Hak sahiplerimize ve Derince’mize hayırlı olsun” dedi.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.