Paylaş

İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Emirşah Torun ve İzmit Belediyesi Koordinatörü Ozan Aksu, İzmit Dernekler Yerleşkesi’nde gerçekleşen Kocaeli Erzurum Aşkaleliler Derneği’nin herfene gecesi programına katıldı

 İzmit Belediyesi’nin ilimizde faaliyet gösteren STK ve dernekler için hayata geçirdiği İzmit Dernekler Yerleşkesi’nde programlar bütün hızı ile devam ediyor. Kocaeli Erzurum Aşkaleliler Derneği, her sene düzenli olarak düzenlediği herfene gecesini bu sene İzmit Dernekler Yerleşkesi’nde gerçekleştirdi. Erzurum’un yöresel yiyecek ve müzikleri ile dolu geceye İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Emirşah Torun ve İzmit Belediyesi Koordinatörü Ozan Aksu da katıldı.

“ÇOK GÜZEL ORGANİZASYONLAR YAPIYORSUNUZ”

Programda söz alan İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Emirşah Torun, “Zülküf Başkanımın bu tür organizasyonları artık klasikleşti. Çok güzel organizasyonlar yapıyorsunuz. İzmit Belediye Başkanımız Fatma Kaplan Hürriyet’in size çok selamı var. Aranızda bulunmayı çok isterdi fakat ne yazık ki il dışında olduğu için programa katılamadı” dedi.

Haber

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir