Paylaş

İzmit Belediyesi sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde kentimizin dezavantajlı bölgelerinde ikamet eden düşük gelir sınıfına dâhil vatandaşlar için Mahalle Mutfakları Projesini hayata geçiriyor

Sosyal belediyecilik anlayışıyla hayata geçirdiği projelerine bir yenisini eklemeye hazırlanan İzmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü, Mahalle Mutfakları Projesi ile kentimizin dezavantajlı bölgelerinde ikamet eden vatandaşların da yüzlerini gülümsetmeye hazırlanıyor.

5 TL’YE 3 ÇEŞİT YEMEK

Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde kentimizin dezavantajlı bölgelerinde ikamet eden ve sosyo-ekonomik açıdan alt orta veya düşük gelir sınıfına dahil olan vatandaşların temel beslenme haklarına insanlık onuruna uygun şekilde ve düşük fiyata erişebilmesi amacıyla Mahallesi Mutfakları Projesi 27 Aralık Salı günü itibariyle hizmet vermeye başlayacak. Vatandaşa üç çeşitten oluşan bir kişilik yemeğin satış bedeli KDV dahil 5 TL olarak belirlendi.

SALI VE PERŞEMBE GÜNLERİ

İzmit Belediyesi Aşevi’nde günlük olarak yapılacak ve paketlenecek yemeklerin mahallede belirlenmiş olan muhtelif noktalarda Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nden ve Mali Hizmetler Müdürlüğü’nde birer personel aracılığıyla satışı gerçekleşecek. İlgili proje kapsamında Serdar Mahallesi (Yeşil Camii karşısı) ve Topçular Mahallesi’nda (Şeref Meydanı Parkı) Salı ve Perşembe günleri saat 14.00 – 16.00 saatleri arasında hizmet verilecek.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.