Paylaş

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Genç Kızlar ve Genç Erkekler Voleybol İl Şampiyonası’nda ikinci olan 19 Mayıs Anadolu Lisesi’nin sporcularını konuk etti

19 Mayıs Anadolu Lisesi

Spora ve gençliğe yatırımlara her zaman önem veren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, salon sporlarında önemli başarılara imza atan 19 Mayıs Anadolu Lisesi’ni konuk ettiği programda genç sporcuları başarılarından dolayı tebrik etti.  AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan ve Gençlik Kolları Başkanı Sefa Bostan’ın katılımlarıyla Yelken Kafe Toplantı Salonu’nda gerçekleşen programda 19 Mayıs Anadolu Lisesi sporcuları hazır bulundu.

Gençlik Merkezleri Vurgusu

Genç Kızlar ve Genç Erkekler Voleybol İl Şampiyonası’nda ikinciliği elde ederek önemli bir başarıya imza atan sporcuları tebrik eden Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, “Çocuklarımız ve gençlerimiz bizim en kıymetli varlıklarımız. Yaptığımız yatırımlarda her zaman sizleri önceliğimiz olarak belirliyoruz. İnanıyorum ki inşa ettiğimiz Gençlik Merkezleri ve spor tesislerimiz ilçemizde elde edilen bu başarıları daha da arttıracak” dedi.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.