Paylaş

Derince Sağlıklı Yaşam Parkı’nda yapımı devam eden çalışmaları inceleyen Başkan Aygün, “Kocaeli Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte ilçemize yeni bir yaşam alanı daha kazandırıyoruz” dedi

Derince Sağlıklı Yaşam Parkı

Mesire alanları, dağ ve deniz manzarasıyla Kocaeli’nin en gözde yaşam merkezlerinden biri olan Derince’de yeni bir yaşam alanı daha hizmete sunuluyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından eski Askeri Hastane alanının bulunduğu 45 dönümlük alanda yapılan Derince Sağlıklı Yaşam Parkı’nda çalışmalar hummalı bir şekilde devam ediyor. Kısa sürede tamamlanması için yoğun mesai harcanan ve tamamlanmasıyla bölgeyi cazibe merkezi haline getirecek olan projenin içerisinde duyusal terapi alanları, çocuklar için sokak fitness alanı, çocuk macera parkı, bilişsel zekayı destekleyen duyusal oyun sahası ve çok sayıda sosyal donatı yer alıyor.

Futbol, Basketbol ve Tenis Sahaları

Derince Sağlıklı Yaşam Parkı projesi kapsamında yol düzenlemeleri de yapılırken park çevre duvarlarının yüzde 80’i tamamlandı. Proje kapsamında ayrıca bölgeye futbol, basketbol ve tenis sahaları inşa ediliyor. İdari binalarda çalışmaların devam ettiği projede 3 basamaklı amfi tamamlanırken, kafeterya binası önündeki teras alanının set traverten imalatı yapıldı. Park içerisindeki ara yürüyüş yolları ile birlikte yeşil alanlardaki düzenlemeler devam ederken proje kapsamında çocuk oyun alanı, fitnes alanları ve skate park alanı da yer alıyor. Beraberinde Meclis Üyesi Mustafa Morgül ile birlikte proje alanında incelemelerde bulunan ve çalışmalarla ilgili bilgi alan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, “Kocaeli Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte ilçemize yeni bir yaşam alanı daha kazandırıyoruz” dedi.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.