Paylaş

İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri İstiklal Caddesi’nin 2. etap olan doğu tarafında asfalt çalışmalarına başladı. Belediye yöneticileri çalışma öncesi esnafı ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi verdi.

İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Emirşah Torun, STK ve Esnaf Masası Koordinatörleri Eray Bodur, Cem Serhat Dayanç, Birol Sağlam, Nurullah Özer Fen işleri Müdürü Burak Güreşen ve İzmit Belediyesi Zabıta Müdürü Ümit Fındık İstiklal Caddesi esnafını ziyaret ederek asfalt çalışması öncesinde bilgi verdi.

ESNAF ÇALIŞMA HIZINDAN ÇOK MEMNUN

İzmit Belediyesinin çalışmalarından ve ilgisinden memnun olduğunu dile getiren bölge esnafı, çalışmaların çok hızlı ilerlediğini belirterek, İstiklal Caddesi’ni de daha önce yenileme çalışmaları tamamlanan Rauf Orbay, Köseoğlu ve Cebesoy Sokak gibi ışıl ışıl bir hale getirileceği için mutlu olduklarını ifade ettiler.  350 metre uzunluğunda, 5 metre genişliğindeki sokakta 280 ton asfalt kullanılacak.

ÇALIŞMALAR ÇOK HIZLI İLERLİYOR

İzmit Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü ekipleri tarafından İstiklal Caddesi’nde başlatılan yenileme çalışmaları hızla ilerliyor. Yaya kaldırımı çalışmalarını tamamlayan ekipler, Trimer çalışmalarını da tamamlayarak asfalt çalışmalarına başladı. İzmit Belediyesi Başkan Yardımcıları Seyhan Özcan, Emirşah Torun, İzmit Belediyesi Meclis Üyesi Tuncay Aşkın,  İzmit Belediyesi Basın Danışmanı Cem Şakoğlu, İzmit Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Erol asfalt çalışmalarını yakından takip ederek ekiplere çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.