Paylaş

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, ”Gençlerle Baş Başa” programı kapsamında liseli gençlerle buluşmaya devam ederek kardeşleriyle istişarelerde bulunuyor.

Okul ziyaretlerine kaldığı yerden devam eden Başkan M. Yasin Özlü, “Gençlerle Baş Başa” programları kapsamında son olarak Kocaeli Anadolu Lisesi öğrencileriyle bir araya geldi. Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen programda Başkan Özlü, öğrencilere tecrübelerini anlattı ve gençlerle fikir alışverişinde bulundu.

“TÜRKİYE YÜZYILI’NIN MİMARI SİZLER OLACAKSINIZ”

Başiskele’de eğitime ve gelecek nesillere desteklerinin artarak devam ettiğini vurgulayan Başkan Özlü, “Sizlerin daha iyi imkanlarda eğitim alabilmeniz ve yetişebilmeniz için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Türkiye Yüzyılı’na girdiğimiz bu günlerde bir kez daha ifade ediyorum ki, gelecek sizlerin ellerinde yükselecek. Türkiye Yüzyılı’nın mimarı sizler olacaksınız. Geleceğimize yön verecek, hayal ettiğiniz ülkeyi inşa edecek olan sizlersiniz. O yüzden çok çalışmalı ve hedeflerinizi yüksek tutmalısınız. Gelecekte ne yaparsanız yapın işinizi aşkla ve gönülden yapın. Çünkü başarının sırrı aşkla ve gönülden çalışmaktır.” diye konuştu.

İnteraktif bir şekilde devam eden programda gençlerin sorularına da büyük bir içtenlikle cevap veren Başkan Özlü, enerji ve motivasyon kaynağı olan kardeşleriyle güzel ve keyifli bir vakit geçirdi.

Öğrenciler de Yasin ağabeylerinin ziyaretinden dolayı memnun kalarak, gençlere yönelik hizmetlerinden dolayı teşekkür ettiler.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.