Paylaş

Her fırsatta vatandaşlarımızı ziyaret eden Valimiz Seddar Yavuz, Karamürsel ilçemizde ikamet eden engelli, yaşlı, öksüz, yetim ve ihtiyaç sahibi ailelerin gönüllerine dokundu.

Sıkıntı ve darda kalan bir aile kalmaması için yoğun çalışma içerisinde bulunan Vali Seddar Yavuz, Karamürsel ilçesinde;  4 engelli, 1 yaşlı, 1 öksüz-yetim ve 6 ihtiyaç sahibi olmak üzere 12 aileyi evlerinde ziyaret ederek, hal ve hatırlarını sordu.  Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yardımları ile geçimini sağlayan ailelerin yaşadıkları sıkıntı ve sorunları dinleyen Vali Seddar Yavuz, yapılması gerekenler noktasında gerekli talimatları verdi.

Ziyaretleri esnasında karşılaştığı vatandaşları selamlayan, muhabbette bulunan Vali Yavuz, kendilerini sevinçle karşılayan çocuklarla da bir süre sohbet etti. Çocukların bu sevgilerine karşılıksız kalmayan Vali Yavuz, onlara çeşitli armağanlar vererek sevindirdi.

Vali Seddar Yavuz’un daha önce görev yaptığı yerlerde de başarı ile uyguladığı projelerinden biri olan  “Gönülden Gönüle” projesi kapsamında  toplumun dezavantajlı gruplarına yönelik olarak başlatılan; Şehit aileleri, gaziler, engelliler, yaşlılar, yetim ve öksüzler ile ekonomik yoksunluk içinde bulunan vatandaşlarımızın gönüllerini almak, devletimizin şefkatli yüzünü ve sıcak elini hissettirmek, insanlarımızın gönlüne girmek, toplumsal duyarlılık oluşturmak, ihtiyaç sahiplerinin taleplerinin kısa sürede çözülerek toplumun refah seviyesini arttırmak, devlet ve halk arasındaki bağı güçlendirmek, sorunları yerinde incelemek ve kalıcı çözümler üretmek, maddi ve manevi sıkıntılarını gidermek, toplumsal değerlerin varlığını hissettirmek amacıyla, Karamürsel ilçemizdeki 12 aileye daha yaptıkları ziyaretlerle beraber, Sayın Valimiz ve  Eşi bu güne kadar ilimizde 2 bin 29 aileyi evlerinde ziyaret ederek gönül köprüleri kurmaya devam ettiler.

 

 

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.