Paylaş

İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından İstiklal Caddesi’nin 2. etabında başlatılan çalışmalarda sona gelindi. Vatandaşlar ve bölge esnafı kent merkezinde bulunan caddenin son halini çok beğendiklerini ifade ettiler

Kentteki dokuyu değiştirmek adına vizyon projelerine devam eden İzmit Belediyesi, bir sokağın daha estetik görünüme kavuşmasını sağladı. İzmit Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Rauf Orbay, Köseoğlu ve Cebesoy Sokak’ta tamamlanan çalışmaların ardından İstiklal Caddesi’nin ikinci etabında başlatılan yenileme çalışmalarında da son aşamaya gelindi. Kısa sürede tamamlanan çalışmalar sonrasında vatandaşlar caddeyi yoğun bir şekilde kullanmaya başladı.

BÖLGE ESNAFI MEMNUN

350 metre uzunluğunda, 5 metre genişliğindeki İstiklal Caddesi’nin 2. Etap çalışmaları için 280 ton asfalt kullanıldı. Bölgede ayrıca kaldırım ve aydınlatma çalışmaları da yapıldı.  Çalışmaların çok hızlı bir şekilde gerçekleştirildiğini belirten bölge esnafı, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ve ekiplere teşekkür etti.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.