Paylaş

İzmit Belediyesinin, sokak hayvanlarıyla ilgili bir etkinliğe davet edilmediği halde, belediyenin kasıtlı olarak davete katılmadığını iddia eden KOHAYDER’in sosyal medya paylaşımına ilişkin basın açıklamasıdır. 

İZMİT BELEDİYESİNDEN KİMSE DAVET EDİLMEDİ

Kocaeli Hayvanları Koruma Derneği tarafından düzenlenen; ilçe belediye veterinerlerinin davet edildiği organizasyona; ne İzmit Belediyesi ne de İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet dahil hiçbir personel davet edilmemiştir.

DAVET EDİLDİ AMA KATILMADI YALANI

Kocaeli Doğa ve Hayvan Dostları Derneği (KOHAYDER) tarafından yapılan sosyal medya paylaşımında kullanılan ifadelerde, sanki İzmit Belediyesi organizasyona davet edilmiş de katılmamış gibi bir anlam çıkmaktadır.

 

SÜREKLİ AYNI AMACA YÖNELİK PAYLAŞIMLAR

Üstelik KOHAYDER ve Kocaeli Hayvanları Koruma Derneği bu tarz yanlış anlaşılmaya açık paylaşımları sürekli olarak yinelemekte, nedense İzmit Belediyesini hayvan-hayvan sever düşmanı olarak göstermekte geri kalmamaktadır.

HASSASİYETLE YERİNE GETİRİYORUZ

İzmit Belediyesi olarak 5199 sayılı Hayvanları Koruma Kanunu’nun ilçe belediyelere yüklediği sorumlulukları gerekli hassasiyetle yerine getirdiğimizin ve sokak hayvanlarına duyduğumuz duyarlılığın devam edeceğinin vatandaşlarımızca bilinmesini isteriz.

 

Saygılarımızla.

 

İzmit Belediyesi

Veteriner İşleri Müdürlüğü

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.