Paylaş

İzmit Belediyesi tarafından yenilenerek estetik bir görünüme kavuşturulan İstiklal Caddesi’ndeki esnaflar, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’i ziyaret ederek çalışmalardan dolayı teşekkür etti

İzmit Belediyesi, İstiklal Caddesi’nin ikinci etabında üst yapı çalışmalarının yanında Atatürk motifli aydınlatmalarla caddeyi modern bir görünüme kavuşturdu. İstiklal Caddesi yeni yıla ışıl ışıl girerken cadde esnafı da İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’i ziyaret ederek çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Ziyarette esnaflar adına konuşan İzmit Kent Merkezi Ticari Dayanışma Derneği Başkanı Murat Öztürk, “20 yıldır yapılamayan İstiklal Caddesi’ni 20 günde bitirdiniz” diyerek esnaflar adına Başkan Hürriyet’e teşekkür etti.

HÜRRİYET: “İHMAL EDİLEN YERLERE EL ATIYORUZ”

Ziyarette konuşan Başkan Hürriyet, “Biz görevimizi yapıyoruz. Bu işleri sizlerin parası ile gerçekleştiriyoruz. Çok uzun zamandır ihmal edilen yerlere el atmaya çalışıyoruz. Sınırlı kaynaklarla güzel işler yapmaya gayret ediyoruz. Üst yapıda çok hızlı ilerliyoruz. Ekiplerimiz de bu konuda ciddi anlamda teknik donanıma sahip. İşlerini çok titizlikle yapıyorlar. Bu kadar olumsuzluklara rağmen çok uzun zamandır yapılmayan birçok şeyi yaptık, yapmaya da devam ediyoruz.

KENT MERKEZİNİ YENİLEMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Kentin merkezinde yıllardır el atılmamış çok kıymetli yerlerin olduğunu her zaman söylüyorum. Rauf Orbay, Cebesoy ve Köseoğlu sokaklarını çok hızlı bitirdik. İstiklal Caddesi de 20 günde bitti. Bu süreçte hoşgörülü olan, yol gösterici davranan bütün esnaf arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Kentin merkez alanındaki birçok yeri sizlerin de siyaset üstü dayanışmanızla beraber yenilemeye devam edeceğiz. Hepinize bereketli işler diliyorum” dedi.

ÖZTÜRK, “ZORLUKLARA GÖĞÜS GEREREK SOKAKLARI IŞIKLANDIRDINIZ”

İzmit Kent Merkezi Ticari Dayanışma Derneği Başkanı Murat Öztürk ise “20 yıldır yapılamayan İstiklal Caddesi’ni 20 günde bitirdiniz. Süreç içerisinde esnaf arkadaşlarımız ve ekibinizle sürekli birlikte hareket ettik. Ekibiniz de çok iyi bir çalışma gerçekleştirdi. Bütün zorluklara göğüs gererek sokakları ışıklandırdınız. Bu anlamda esnaf arkadaşlarımız adına size teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.