Paylaş

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Nusret Acur 14 Mayıs olarak açıklanan erken seçim tarihini değerlendirdi. Acur, “Yasaların etrafından dolarak seçim yapmaya çalışıyorlar. Erkene alıyorlar. Biz İYİ Parti Kocaeli teşkilatları olarak yarın seçim olacakmış gibi hazırız” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün erken seçim tarihini 14 Mayıs 2023 olarak duyurdu. İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Nusret Acur erken seçim tarihinin açıklanmasının ardından bir basın açıklaması yayınlayarak seçim sürecini değerlendirdi. Acur, “Biz İYİ Parti Kocaeli İl Teşkilatı’nın yeni yönetimi olarak 2 gün önce göreve geldik. Ancak çok uzun zamandır seçim çalışmalarımızı yürütüyorduk. İYİ Parti Kocaeli teşkilatları olarak yarın seçim olacakmış gibi hazırız.

SANDIK GÖREVLİLERİMİZ HAZIR

İYİ Parti’nin Kocaeli’deki üye sayısı her geçen artıyor. 18 bin üyemizle çok büyük bir aileyiz. Sandık sorumlularımızı belirledik. Eğitimlerini tamamladık. Her sandıkta görevli arkadaşlarımız olacak. Ancak biz sadece kağıt üzerinde, o günkü maaşını almak için çalışacak kimselerle doldurmadık listelerimizi. İYİ Parti’ye gönül veren, Türkiye’nin aydınlık geleceği için mücadele etmeye hazır kadrolarımızla sandıkların başında olacağız. Saat 17.00’ye kadar değil bütün sandıklar kapanıp seçim kuruluna teslim edilinceye kadar oylarımıza sahip çıkacağız.

KAPI KAPI, SOKAK SOKAK DOLAŞARAK

İYİ Parti Kocaeli, 12 ilçede aylardır sahada çalışıyor. İlçe başkanlarımızla, gençlerimizle, kadınlarımızla saha çalışmaları yapıyor ve bu çalışmalardan çeşitli veriler topluyoruz. Bu verilerin analizini genel merkezimizde gerçekleştirdik. Raporlar hazırladık. Kocaeli’yi avucumuzun içi gibi biliyoruz. Kentin yaşadığı sorunları, esnafın derdini, gencin talebini, yaşlının isteğini biliyoruz. Bu kentin sokaklarında 14 Mayıs sabahına kadar aralıksız çalışmalarımıza devam edeceğiz. Kapı kapı, sokak sokak dolaşarak Ak Parti iktidarının vatandaşın hayatını nasıl olumsuz etkilediğini, İYİ Parti’nin ve Millet İttifakı’nın çözüm reçetelerini anlatacağız.

İYİ BİR TÜRKİYE İÇİN…

İYİ Parti olarak genel seçimlerde elde edeceğimiz başarıya dair en ufak bir şüphemiz yok. Amacımız yerelde ve genelde partimizin en yüksek oyu alması ve Millet İttifakı adayının Cumhurbaşkanı seçilmesidir. 6 siyasi partinin bir araya gelerek oluşturduğu Millet İttifakı’nın liderleri kısa süre içerisinde cumhurbaşkanı adayımızı kamuoyu ile paylaşacaktır. Adaleti ön planda tutan, hakça bir düzen sağlayacak, millet için iktidar kuracak İYİ bir yönetim ilk seçimlerde göreve gelecektir. İYİ bir Kocaeli için, İYİ bir Türkiye için vakit gece gündüz çalışma vaktidir. Bütün İYİ Partili dostlarımı, arkadaşlarımı, ağabeylerimi, ablalarımı, kardeşlerimi İYİ bir Türkiye’yi inşa etmek için göreve çağırıyorum. Sokağa çıkın, kent halkıyla kaynaşın. İYİ Parti’yi ve Millet İttifakı’nı anlatın.”

 

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.