Paylaş

Derince Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen Derinceli Romanlar İftar Buluşması programına katılan Başkan Aygün, “Birliğimiz, beraberliğimiz ve kardeşliğimiz daim olsun” dedi.

BAŞKAN AYGÜN’ÜN EV SAHİPLİĞİNDE

Ramazan ayının gerçekleşen Çayhane etkinlikleri ve düzenlenen programlarla en güzel şekilde yaşandığı Derince’de bu kez Roman vatandaşlarımız için bir program düzenlendi. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün ev sahipliğinde Yenikent Kültür Merkezi’nde yapılan iftar programı Türkiye Romanlar Konfederasyonu Başkanı Ahmet Çokyaşar, Derince Belediyesi Meclis Üyesi Ayşe Şiranün, Çenedağ Mahalle Muhtarı Osman Koçyiğit, davetliler ve Roman vatandaşların yoğun katılımı ile gerçekleşti.

BİRLİK, BERABERLİK, KARDEŞLİK VURGUSU

Okunan akşam ezanının ardından hep birlikte oruçların açıldığı iftar programında konuşma yapan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, birlik, beraberlik ve kardeşlik mesajları verdi. Başkan Aygün, konuşmasında “Bu akşam düzenlediğimiz iftar programında toplumsal mozaiğimizin en önemli unsurlarından olan Roman kardeşlerimizle bir aradayız. Roman kardeşlerimize iftar davetimize gösterdikleri samimi ilgiden dolayı teşekkür ediyorum. Rabbim tuttuğumuz oruçları ve gönülden ettiğimiz duaları kabul eylesin inşallah” dedi.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.